FRIOLISA S.A.U
Català Español
902 490 100
Entrar Entrar
MENÚ
  • EMPRESA
  • EMPRESA
  • PROMOCIONS
  • CATÀLEGS
  • LLOGUER DE FRED
  • NOTÍCIES
  • REVISTA CATA
  • CONTACTAR
  • INICI
  • EMPRESA
  • EMPRESA
  • PROMOCIONS
  • CATÀLEGS
  • LLOGUER DE FRED
  • NOTÍCIES
  • REVISTA CATA
  • CONTACTAR
Productes

  • Productes del Mar

  • Carns/Xarcuteria

  • Verdures

  • Elaborats

  • Postres

  • Ingredients

  • Masses Congelades

  • Material
  • Productes del Mar
  • Carns/Xarcuteria
  • Verdures
  • Elaborats
  • Postres
  • Ingredients
  • Masses Congelades
  • Material

Què fa que la carn d'Angus sigui tan bona?

Hamburguesa de boví Angus (Uruguai), d'oferta aquest mes!

Ampliar imatge

Destaca per la seva melositat, el seu exquisit sabor i el seu excel·lent grau de marbleat, característiques que l'han fet convertir-se en una de les carns més apreciades del món actualment. Us parlem de la carn d'Angus, un producte molt popular a països com els Estats Units i Canadà o bé l'Argentina o Uruguai, on es cria aquesta raça de boví de manera freqüent, gràcies sobretot a les excepcionals condicions climàtiques del país. Precisament d'Uruguai procedeix la carn d'Angus de Geland; més concretament, de Las Piedras, un municipi famós per la seva capacitat a l'hora d'exportar carn vermella gourmet i de qualitat molt alta.

 

Clar que molts es pregunten, on està el secret que fa que aquesta carn sigui tan bona i estigui tan ben considerada fins i tot pels paladars més exigents? En la criança del bestiar trobem part de la resposta; es tracta de vedells nascuts en llibertat i criats en extenses planes, alimentants també de la millor manera. Pel que fa a la carn, la carn del bestiar Angus destaca per tenir greix intramuscular -fet que es coneix com "infiltrat" o "marbleat"- en lloc de greix exterior cobrint el múscul; això li proporciona un particular veteado i millora molt la textura de la carn, fent-la més suau.

 

A Geland apreciem l'intens sabor i l'excel·lent qualitat d'aquesta carn i volem que els clients del vostre restaurant també puguin fer-ho. Per això, aquest mes t'oferim una de les nostres hamburgueses estrella, l'hamburguesa de boví Angus (Uruguai) de 200g, al millor preu! Aprofita ara i inclou-la a la teva comanda, els teus clients t'ho agrairan! #makinghappychefs

Notícies relacionades
Ens posem carnívors: estrenem un nou catàleg especial de Carn Fresca 16.04.2018 Croqueta, croqueteta, croquetota 12.04.2018 Del mar a la taula 02.04.2018

ACTUALITAT

  • 16.04.2018 Ens posem carnívors: estrenem un nou catàleg especial de Carn Fresca
  • 12.04.2018 Croqueta, croqueteta, croquetota
  • 02.04.2018 Del mar a la taula
  • 27.03.2018 Dijous i divendres Sant: 3 motius per no menjar carn
  • 20.03.2018 Oda al formatge: descobreix el nostre catàleg especial!
  • 12.03.2018 Perquè les croquetes haurien de portar pinyol
  • 08.03.2018 El bacallà, the King in the North
  • 01.03.2018 Aquest mes, ens anem de tapes!
  • 22.02.2018 Disponible un nou número de la revista CATA!
  • 12.02.2018 3 idees per celebrar el Dia dels Enamorats al teu restaurant
  • 08.02.2018 Dijous gras, botifarra d’ou menjaràs!
  • 02.02.2018 Happy menus, happy chefs, happy clients
  • 26.01.2018 La gamba ‘easy peel’: tot són avantatges!
  • 19.01.2018 Are you ready? Una deliciosa explosió de cacau o de crema o t’espera
  • 10.01.2018 Oda al bacó!
  • 03.01.2018 Sorteig de 3 congeladors!
  • 02.01.2018 Any nou, catàleg nou: rebaixes d’hivern!
  • 01.01.2018 Feliç 2018!
  • 21.12.2017 La societat Friolisa S.A., adquirida per Grupo Pomona
  • 21.12.2017 L’equip de Geland us desitja un bon Nadal!
  • 04.12.2017 L’època més màgica de l’any té gust de marisc
  • 28.11.2017 Olor de Nadal: catàleg de desembre de Geland, ja disponible!
  • 24.11.2017 Xavier Sagristà aconsegueix la seva segona estrella Michelin
  • 16.11.2017 Disponible el nou número de la revista ‘Cata’ amb Fina Puigdevall
  • 09.11.2017 Per què les verdures congelades són una fantàstica opció?
  • 02.11.2017 Comfort food: els plats que ens fan sentir bé
  • 25.10.2017 El peix espasa, un ‘gladiador’ per conquistar paladars
  • 16.10.2017 Els bolets, el producte estrella de la tardor
  • 02.10.2017 Especial productes de temporada
  • 25.09.2017 Verdures en conserva: ampliem la nostra gamma
  • 18.09.2017 GoFoodie, o com trobar fàcilment la millor versió d’un plat de menjar local
  • 11.09.2017 Especial Diada | El millor de la cuina catalana
  • 08.09.2017 Descarrega't l'APP gratuïta de Geland!
  • 31.08.2017 Tornada als menús
  • 24.08.2017 Sense additius
  • 14.08.2017 Petits plaers
  • 08.08.2017 El millor de la fruita i la verdura
  • 01.08.2017 Agost amb olor de sal i de mar
  • 27.07.2017 Macerar, marinar i adobar la carn, és el mateix?
  • 21.07.2017 Tu i els teus mojitos, reis d'aquest estiu
  • 13.07.2017 Nou número de la revista 'Cata', ja disponible!
  • 03.07.2017 Inaugurem la temporada de barbacoes!
  • 27.06.2017 Més que peix
  • 19.06.2017 El protagonista de la revetlla de Sant Joan
  • 14.06.2017 Del porc ibèric, 'hasta sus andares'
  • 07.06.2017 Salad is the new black
  • 01.06.2017 Coques de Sant Joan, amanides i plats d'estiu, ofertes de peix fresc...
  • 28.05.2017 I a tu com t'agraden les hamburgueses?
  • 17.05.2017 Nova sessió de showcooking amb Marc Balaguer
  • 16.05.2017 Masterclass de rebosteria amb el pastisser Marc Balaguer
  • 09.05.2017 El gaspatxo, els camperols andalusos i el Quixot
  • 02.05.2017 Un mes de maig ple de novetats a Geland
  • 26.04.2017 Carpaccio, un plat amb infinitat de possibilitats
  • 20.04.2017 Tàrtar i tataki, imprescindibles a la cuina
  • 11.04.2017 Temps de Quaresma, temps de bacallà
  • 05.04.2017 Què fa que la carn d'Angus sigui tan bona?
  • 29.03.2017 Com podem saber quan el peix és fresc?
  • 22.03.2017 Propostes bones, barates i sanes
  • 15.03.2017 Demà... Troba una súper oferta de peix fresc, només a les nostres xarxes socials!
  • 08.03.2017 Parlem amb la xef Ada Parellada (Semproniana) a la nostra revista 'Cata'
  • 01.03.2017 Ja pots consultar el catàleg de productes del mes de març!
  • 21.02.2017 Avança't a les noves tendències gastronòmiques
  • 14.02.2017 Per Sant Valentí, postres que enamoren
  • 06.02.2017 Encara no ens segueixes a Facebook, Twitter i Instagram?
  • 01.02.2017 Ja pots consultar el catàleg de productes del mes de febrer!
  • 20.12.2016 Des de Geland us desitgem molt bon nadal i feliç 2017
  • 23.10.2016 El nostre pas pel Fòrum Gastronòmic de Barcelona
  • 23.05.2016 Ampliació Gamma de peix fresc
  • 22.04.2016 Friolisa queda cardioprotegida
  • 22.04.2016 Friolisa celebra la diada de Sant Jordi
  • 12.04.2016 Recaptació de diners Campanya solidària 2015
  • 21.12.2015 Dinar de Nadal a Friolisa 2015
  • 16.11.2015 Campanya Solidària Nadal 2015
  • 17.10.2015 Festa d'estiu amb activitats d'aventura
  • 18.06.2015 Tapa Solidària - Calamarsets a l’andalusa
  • 21.04.2015 Catàleg "Esdeveniments amb Encant"
  • 09.02.2015 Nou proveïdor de masses congelades
  • 01.01.2015 Dinar de Nadal a Friolisa 2014
  • 01.12.2014 Un bon estiu es mereix una festa
  • 05.11.2014 Concurs Top Xef a Friolisa
  • 29.10.2014 Fòrum Gastronòmic de Barcelona 2014
  • 12.05.2014 PRESENTACIÓ NOVA GAMMA GASTRONÒMICA 2014
  • 04.04.2014 FRIOLISA, nova aposta online
  • 11.11.2013 Girona manté les estrelles Michelin
  • 10.11.2013 Fòrum Gastronòmic de Girona 2013

FRIOLISA S.AU.

FRIOLISA és l'empresa especialista en la distribució i comercialització de productes alimentaris congelats, refrigerats i a temperatura ambient, per a la restauració mitjançant les seves marques Geland i Gurmalia.

FRIOLISA S.A.U   Ctra. Nacional II-a, Km 3 - 17740 VILAFANT (Girona) ESPANYA
T. 902 490 100  -  E. info@friolisa.es  -  Nota legal  -  Cookies

EMPRESA

EMPRESA

  • Friolisa
  • Equip Humà
  • Instal·lacions
  • Geland
  • Gurmalia

PRODUCTES

  • Productes del Mar
  • Carns/Xarcuteria
  • Verdures
  • Elaborats
  • Postres
  • Ingredients
  • Masses Congelades
  • Material

PROMOCIONS

CATÀLEGS

LLOGUER DE FRED

NOTÍCIES

CONTACTAR