FRIOLISA S.A.U
Català Español
902 490 100
Entrar Entrar
MENÚ
  • EMPRESA
  • EMPRESA
  • PROMOCIONS
  • CATÀLEGS
  • LLOGUER DE FRED
  • NOTÍCIES
  • REVISTA CATA
  • CONTACTAR
  • INICI
  • EMPRESA
  • EMPRESA
  • PROMOCIONS
  • CATÀLEGS
  • LLOGUER DE FRED
  • NOTÍCIES
  • REVISTA CATA
  • CONTACTAR
Productes

  • Productes del Mar

  • Carns/Xarcuteria

  • Verdures

  • Elaborats

  • Postres

  • Ingredients

  • Masses Congelades

  • Material
  • Productes del Mar
  • Carns/Xarcuteria
  • Verdures
  • Elaborats
  • Postres
  • Ingredients
  • Masses Congelades
  • Material

Ampliació Gamma de peix fresc

Projecte iniciat al Gener de 2016

Ampliar imatge

Li presentem el nou projecte iniciat al Gener de 2016 d' ampliació de la Gama de peix fresc.

On disposarà d'una gama completa, que inclou peix i marisc de temporada, de la manera que necessiti, ja sigui sencers, eviscerats, filetejats, a rodanxes, etc.

 

Tot el procés del peix fresc està realitzat a la nostra nova instal.lació de Mercabarna, on li garantim una correcta manipulació, envasat i transport sense trencar la cadena de fred.

 

El servei es de 24 hores. A la qual cada matí, li lliurarem el peix fresc que la nit anterior hàgim preparat i manipulat per conservar tota la seva frescor, juntament amb la resta de productes que ens hagi sol.licitat.

 

Es disposarà en caixes personalitzades i hermètiques per evitar olors, amb gel natural que elaborem nosaltres mateixos en la nostra instal.lació.

 

Notícies relacionades
Ens posem carnívors: estrenem un nou catàleg especial de Carn Fresca 16.04.2018 Croqueta, croqueteta, croquetota 12.04.2018 Del mar a la taula 02.04.2018

ACTUALITAT

  • 16.04.2018 Ens posem carnívors: estrenem un nou catàleg especial de Carn Fresca
  • 12.04.2018 Croqueta, croqueteta, croquetota
  • 02.04.2018 Del mar a la taula
  • 27.03.2018 Dijous i divendres Sant: 3 motius per no menjar carn
  • 20.03.2018 Oda al formatge: descobreix el nostre catàleg especial!
  • 12.03.2018 Perquè les croquetes haurien de portar pinyol
  • 08.03.2018 El bacallà, the King in the North
  • 01.03.2018 Aquest mes, ens anem de tapes!
  • 22.02.2018 Disponible un nou número de la revista CATA!
  • 12.02.2018 3 idees per celebrar el Dia dels Enamorats al teu restaurant
  • 08.02.2018 Dijous gras, botifarra d’ou menjaràs!
  • 02.02.2018 Happy menus, happy chefs, happy clients
  • 26.01.2018 La gamba ‘easy peel’: tot són avantatges!
  • 19.01.2018 Are you ready? Una deliciosa explosió de cacau o de crema o t’espera
  • 10.01.2018 Oda al bacó!
  • 03.01.2018 Sorteig de 3 congeladors!
  • 02.01.2018 Any nou, catàleg nou: rebaixes d’hivern!
  • 01.01.2018 Feliç 2018!
  • 21.12.2017 La societat Friolisa S.A., adquirida per Grupo Pomona
  • 21.12.2017 L’equip de Geland us desitja un bon Nadal!
  • 04.12.2017 L’època més màgica de l’any té gust de marisc
  • 28.11.2017 Olor de Nadal: catàleg de desembre de Geland, ja disponible!
  • 24.11.2017 Xavier Sagristà aconsegueix la seva segona estrella Michelin
  • 16.11.2017 Disponible el nou número de la revista ‘Cata’ amb Fina Puigdevall
  • 09.11.2017 Per què les verdures congelades són una fantàstica opció?
  • 02.11.2017 Comfort food: els plats que ens fan sentir bé
  • 25.10.2017 El peix espasa, un ‘gladiador’ per conquistar paladars
  • 16.10.2017 Els bolets, el producte estrella de la tardor
  • 02.10.2017 Especial productes de temporada
  • 25.09.2017 Verdures en conserva: ampliem la nostra gamma
  • 18.09.2017 GoFoodie, o com trobar fàcilment la millor versió d’un plat de menjar local
  • 11.09.2017 Especial Diada | El millor de la cuina catalana
  • 08.09.2017 Descarrega't l'APP gratuïta de Geland!
  • 31.08.2017 Tornada als menús
  • 24.08.2017 Sense additius
  • 14.08.2017 Petits plaers
  • 08.08.2017 El millor de la fruita i la verdura
  • 01.08.2017 Agost amb olor de sal i de mar
  • 27.07.2017 Macerar, marinar i adobar la carn, és el mateix?
  • 21.07.2017 Tu i els teus mojitos, reis d'aquest estiu
  • 13.07.2017 Nou número de la revista 'Cata', ja disponible!
  • 03.07.2017 Inaugurem la temporada de barbacoes!
  • 27.06.2017 Més que peix
  • 19.06.2017 El protagonista de la revetlla de Sant Joan
  • 14.06.2017 Del porc ibèric, 'hasta sus andares'
  • 07.06.2017 Salad is the new black
  • 01.06.2017 Coques de Sant Joan, amanides i plats d'estiu, ofertes de peix fresc...
  • 28.05.2017 I a tu com t'agraden les hamburgueses?
  • 17.05.2017 Nova sessió de showcooking amb Marc Balaguer
  • 16.05.2017 Masterclass de rebosteria amb el pastisser Marc Balaguer
  • 09.05.2017 El gaspatxo, els camperols andalusos i el Quixot
  • 02.05.2017 Un mes de maig ple de novetats a Geland
  • 26.04.2017 Carpaccio, un plat amb infinitat de possibilitats
  • 20.04.2017 Tàrtar i tataki, imprescindibles a la cuina
  • 11.04.2017 Temps de Quaresma, temps de bacallà
  • 05.04.2017 Què fa que la carn d'Angus sigui tan bona?
  • 29.03.2017 Com podem saber quan el peix és fresc?
  • 22.03.2017 Propostes bones, barates i sanes
  • 15.03.2017 Demà... Troba una súper oferta de peix fresc, només a les nostres xarxes socials!
  • 08.03.2017 Parlem amb la xef Ada Parellada (Semproniana) a la nostra revista 'Cata'
  • 01.03.2017 Ja pots consultar el catàleg de productes del mes de març!
  • 21.02.2017 Avança't a les noves tendències gastronòmiques
  • 14.02.2017 Per Sant Valentí, postres que enamoren
  • 06.02.2017 Encara no ens segueixes a Facebook, Twitter i Instagram?
  • 01.02.2017 Ja pots consultar el catàleg de productes del mes de febrer!
  • 20.12.2016 Des de Geland us desitgem molt bon nadal i feliç 2017
  • 23.10.2016 El nostre pas pel Fòrum Gastronòmic de Barcelona
  • 23.05.2016 Ampliació Gamma de peix fresc
  • 22.04.2016 Friolisa queda cardioprotegida
  • 22.04.2016 Friolisa celebra la diada de Sant Jordi
  • 12.04.2016 Recaptació de diners Campanya solidària 2015
  • 21.12.2015 Dinar de Nadal a Friolisa 2015
  • 16.11.2015 Campanya Solidària Nadal 2015
  • 17.10.2015 Festa d'estiu amb activitats d'aventura
  • 18.06.2015 Tapa Solidària - Calamarsets a l’andalusa
  • 21.04.2015 Catàleg "Esdeveniments amb Encant"
  • 09.02.2015 Nou proveïdor de masses congelades
  • 01.01.2015 Dinar de Nadal a Friolisa 2014
  • 01.12.2014 Un bon estiu es mereix una festa
  • 05.11.2014 Concurs Top Xef a Friolisa
  • 29.10.2014 Fòrum Gastronòmic de Barcelona 2014
  • 12.05.2014 PRESENTACIÓ NOVA GAMMA GASTRONÒMICA 2014
  • 04.04.2014 FRIOLISA, nova aposta online
  • 11.11.2013 Girona manté les estrelles Michelin
  • 10.11.2013 Fòrum Gastronòmic de Girona 2013

FRIOLISA S.AU.

FRIOLISA és l'empresa especialista en la distribució i comercialització de productes alimentaris congelats, refrigerats i a temperatura ambient, per a la restauració mitjançant les seves marques Geland i Gurmalia.

FRIOLISA S.A.U   Ctra. Nacional II-a, Km 3 - 17740 VILAFANT (Girona) ESPANYA
T. 902 490 100  -  E. info@friolisa.es  -  Nota legal  -  Cookies

EMPRESA

EMPRESA

  • Friolisa
  • Equip Humà
  • Instal·lacions
  • Geland
  • Gurmalia

PRODUCTES

  • Productes del Mar
  • Carns/Xarcuteria
  • Verdures
  • Elaborats
  • Postres
  • Ingredients
  • Masses Congelades
  • Material

PROMOCIONS

CATÀLEGS

LLOGUER DE FRED

NOTÍCIES

CONTACTAR