Nota legal

El domini: http://www.friolisa.es és propietat de l'empresa FRIOLISA S.A.U, amb el NIF A17085325. Registre Mercantil de Girona, Tom 373, Llibre 0, Secció 8, Foli 192, Full GE-7001. El domicili de l'empresa és Ctra. Nacional II-a, Km 3 - 17740 VILAFANT (Girona) ESPAÑA. També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el Tel. 902 490 100 o l'e-mail:info@friolisa.es


Propietat intel·lectual i industrial:

La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de FRIOLISA S.A.U.


Responsabilitat en els enllaços:

FRIOLISA S.A.U inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. FRIOLISA S.A.U no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.


Protecció de dades:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de FRIOLISA S.A.U amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Ctra. Nacional II-a, Km 3 - 17740 VILAFANT (Girona) ESPAÑA, Ref. Protecció de dades.