V d’aVantguarda

Som líders en V gamma artesana. Descobreix les nostres propostes a ‘Gastrònoms’!

La gastronomia porta uns anys surfejant a la cresta de l’onada, despertant cada cop més interès i generant, fins i tot, el naixement de nous moviments. I lluny de ser una moda passatgera, una tendència entre tantes, el moviment “foodie” ha arribat a convertir-se en tota una forma de vida. Així, els amants del bon menjar ja no es conformen amb asseure’s a taula al millor restaurant de la ciutat i esperar el seu menjar; ara busquen més, anhelen una experiència gastronòmica completa, propostes que els i les sorprenguin.

 

El llistó està més alt que mai i és tasca dels hostalers anar un pas més enllà, oferint sabors que satisfacin les expectatives. En aquest terreny entra la V Gama, la qual ha deixat de percebre’s com “el clàssic dinar prefabricat”. La V gamma a l’hostaleria, ara, és molt més ambiciosa i ofereix als consumidors l’oportunitat de degustar plats elaborats i d’una qualitat grandíssima.

 

Bunyols de parmesà amb saltat de verdures i parmentier de moniato. Raviolis cruixents de botifarra negra amb poma rostida, sorra de setes i esfèrics de poma. Crema de cigrons amb brandada de bacallà i cavioroli. Lluç confitat amb saltat de calamars i oli de la seva tinta. Raviolis Wanton de pollastre amb foie, trompetes de la mort i suc de bolets. I així podríem continuar.

 

Està clar, és evident: la V gamma concebuda com “la cuina de plats preelaborats” pertany ja al passat. Ara la V gamma s’escriu amb V d’aVantguarda. Vols comprovar-ho de la nostra mà?

 

Descobreix les més de 100 referències que arriben diàriament a més d’un miler de cuines professionals de la mà de Geland a l’últim número de “Gastrònoms”, el podeu consultar al nostre web!