Un mes d’agost amb sabor de mar

Llagostins, cigales, gamba vermella... Aquest mes, especial Marisc a Geland!

A Geland ens hem proposta que aquest mes d’agost tingui sabor a mar, i la idea no té res a veure amb nosaltres gaudint a la platja aquest estiu, torrant-nos al Sol dia sí i dia també... No marxem de vacances, estarem acompanyant-vos durant tot l’estiu perquè pugueu oferir sempre el millor servei als vostres locals hostalers.

 

I tot i que no aturem el ritme, no ens deprimim, al contrari. De fet, ho celebrem amb un especial Marisc que no us podeu perdre, amb convidats d’excepció com el llagostí austral (amb un súper preu de 8,95€/kg), la cigala premium nº1 (amb un súper preu de 19,50€/kg), la gamba vermella (en promoció, a 23,50€/kg) o el llamàntol congelat viu (a 6,95€/unitat). Et voldràs perdre aquesta festa amb sabor a mar?

 

I atenció perquè el marisc no és l’únic convidat a la nostra summer party; el catàleg d’agost de Geland també arriba amb una selecció de productes d’excepció pels amants de la carn, entre els quals destaquen el llom centre entrecot Angus (amb un súper preu de 28,95€/kg), el secret de porc blanc (4,25€/kg), la pluma de porc (a 5,75€/kg) o el quart de pollastre +350g (baratíssim: 1,40€/kg).

 

I pels vegetarians, què? Dons també tenim opcions, per descomptat, com la graellada de verdures rostides, les verdures en tempura 5 varietats o el formatge gouda pesto verd de Basiron, exquisit!

 

Tancant capítol el repàs de tot allò que recull el catàleg d’aquest mes, les nostres postres especials per a hostaleria: no us podeu perdre l’assortiment de kubic’s (tastets gelats, boníssims), el sándwich de nata (ideal per als menús) o els cons de torró, nata, vainilla i xocolata (clàssics que no fallen).

 

Descobreix més al propi catàleg, i a gaudir de l’estiu!