Top novetats aquest mes que no et pots perdre

Nous productes vegetarians i vegans, olis per fregir, anxoves amb segell català i molt més

A Friolisa Pomona Iberia el nostre objectiu és facilitar el dia a dia dels hostalers i de tots aquells que treballen a les cuines professionals, oferint-los productes de la millor qualitat i al millor preu amb els quals puguin crear plats que conquistin tots els sentits dels seus clients.

 

És per això que anem introduint setmanalment novetats al nostre ja de per sí ampli catàleg, sempre seguint molt de prop les tendències que dicta el sector i els nous models de consum.

 

Sense anar molt més lluny, per a tots aquells que volen ampliar les opcions en el seu restaurant i així donar resposta a una necessitat cada dia més demandada als locals de restauració -parlem de productes vegans i vegetarians-, incorporem aquest dies importants novetats veggie. D’una banda tenim la bolonyesa veggie, sense ingredients d’origen animal i amb la qual se poden crear molt plats, sobretot de base italiana (lasanyes, pasta...) i només necessita descongelar-se! D’altra banda no volem que us quedeu sense conèixer els carbassons farcits que just acabem de sumar al nostre catàleg, una recepta vegetariana (té formatge) amb un format especialment ideat per a restauració: fàcil regeneració, producte IQF amb packaging individual, apte per a primers i segons plats, es prepara al moment o es descongela de manera prèvia, sempre sa i molt saborós.

 

I seguim amb el green mood per donar resposta a tot tipus d’estils de vida, fent-ho de la mà de la bonduelle Texas veggie burger o de l’hamburguessa vegetal Beyond, també vegana. Estaran ideals amb els nous panets Royal Burguer Multicereals. T’ho perdràs?

 

Sumem a les novetats dos fitxatges en l’apartat “Aperitius”. Perquè aquest cap de setmana pugen les temperatures i farà solet, fet que ens anima  sortir a fer el vermut; que no faltin les anxoves en oli d’oliva extra especial i els seitons en oli d’oliva i vinagre, d’origen Roses. Segell de La Terra!

 

Tanquem el repàs a les novetats amb el preparat “Senyoret” per a sopes de peix i altres receptes de mar, sense closques i amb musclos, pota, gambes i daus de lluç. L’as a la màniga per a tots els teus plats! Sense oblidar-nos de les patatejas, un nom sorgit arrel de patata+teula (“teja” en castellà), les quals destaquen pel seu sabor increïble i per la seva única i extra cruixent textura. I per últim, els croissants k-bueno d’Atrian Bakers, farcits de crema blanca d’avellanes. Boca aigua, garantit; felicitat a la primera mossegada, també garantida.