Setmana Santa amb les millor ofertes
Canelons XL, llagostí austral i 2+1 en pizzes
“La població es divideix entre aquells que creuen que els bunyols són cosa de Pasqua i aquells que pensen que són més bé de Tot Sants”, deia no fa molt el cèlebre expert gastronòmic El Comidista. Sigui com sigui, aquestes petites boles de massa tenen el seu ritual i el seu calendari en cada zona, fet que aplaudim, ja que ens permet gaudir-los en diferents moments i en les seves distintes variants. Aquests dies, i aprofitant que tenim a sobre la Setmana Santa, t’oferim els clàssics bunyols de quaresma al millor preu, i amb la millor qualitat! Així no faltaran aquestes postres clàssiques -amb permís de les torrijas- al teu restaurant.
I si parlem de Setmana Santa, parlem també de bacallà, típic d’aquestes dates. Sabies que es considerava tradicionalment un “peix per als pobres”? Això va anar canviant amb els anys, però, i ara és un peix molt popular i apreciat, sobretot per la seva fàcil conservació, la seva versatilitat, el seu preu baix i les seves propietats nutricionals. En bunyols, amb samfaina o en esqueixada, no pot faltar el Divendres Sant, dia en què és el protagonista absolut. Que no falti a la teva comanda aquest mes!
I el que tampoc et pots perdre aquest mes d’abril són les ofertes especials que hi ha al nostre catàleg mensual. Comencem amb els canelons XL, que ens arriben de la ma de Gastrònoms i que agradaran més que els que feia la teva àvia. Mida plus size, aquests canelons estan cuinats de manera creativa i artesana pels líders actuals en V Gamma. Et sorprendran les receptes originals i saboroses i també lo senzill que és preparar-les, t’ho posem molt fàcil a la cuina!
L’altra oferta del mes té sabor a mar i ve directament d’Argentina. Parlem del llagostí austral, pescat, classificat i congelat en menys de 12h. Només pescat en el seu moment òptim, és perfectes per mariscades, broquetes i arrossos; un producte salvatge d’altíssima qualitat i versatilitat, ara a un preu súper assequible. No t’ho pots perdre!
I per últim, però no per això menys important, la nostra promoció en pizza, la qual engloba una gastronomia en sí mateixa i és, probablement, el menjar preferit d’un significatiu percentatge de persones. I nosaltres et preguntem: hi ha res millor que una pizza? Sí, tres pizzes! Perquè això és el que t’oferim aquest mes: un 2+1 en pizza. Fetes a mà, precuinades en forn de pedra i amb ingredients de qualitat i proximitat. Irresistibles!