Sabor d’estiu

Ja disponible el nostre catàleg de juliol, amb sabor de ‘mojitos’, gelats i plats freds molt apetibles

Tot i que l’onada de calor sembla que ens dóna una mica de treva, els termòmetres continuen arribant als punts més alts. Com combatre les altes temperatures? Doncs a base de capbussons a la piscina, d’aperitius a peu de platja, de passejades nocturnes que acaben amb un gelat o de plats ben fresquets i apetibles en aquesta època.

 

I aquí és quan entrem nosaltres, amb un catàleg mensual que arriba carregat de sabor, de sabor d’estiu! I també replet de propostes per fer-vos la vida més fàcil a vosaltres, xefs. Per exemple, a l’apartat Peix i Mariscos trobem calamar patagònic completament net, perquè estalviïs temps a la cuina; també sípia neta, ‘puntilla’ xina neta i llagostí austral pelat.

 

No et perdis la gamba llistada, aquest mes a un súper preu; es tracta d’una gamba, congelada a bord, la qual destaca pel seu exquisit sabor, per la seva carnositat i per la seva agradable textura. També a un preu irresistible trobem el filet de daurada, així com el filet de lluç, de ‘gallineta’ o de llobarro. Fes una ullada!

 

Els carnívors també trobareu el vostre moment amb peces com el filet de vedella, a un preu tan irresistible com el producte en sí mateix. Sumeu a la comanda també el llom baix de vedella nacional o la ‘entrama’ fina de vedella, una carn molt saborosa i tendra corresponent al múscul ubicat en la part de les costelles; pot preparar-se a la planxa, a la graella o amb poca cocció per trobar-li el punt perfecte.

 

També a un súper preu estan les costelles de xai nacional, les de porc blanc o la presa o la cinta de llom filetejada. Destaquen, però, els pinxos. La barbacoa està servida! Troba una àmplia varietat de pinxos: de porc o de pollastre amb verdures, de pollastre especial barbacoa o la broqueta BBQ amb xistorres, salsitxes, xoriços i ceba.

 

El catàleg inclou també dos especials: l’especial “crea la teva hamburguesa” o l’especial “crea la teva amanida”. Para ambdós casos t’oferim una amplíssima varietat d’ingredients amb els quals crear una burguer de 10 (també amb opcions vegetarianes!) o bé una amanida freda molt bona i ideal per a l’estiu en la qual no falti la tonyina, la burrata, el blat de moro dolç, les olives, el salmó fumat o l’oli aromatitzat amb trufa.

 

I si parlem d’estiu, parlem també de paelles, ens encanta menjar-les a la vora del mar! I pels xefs que van de paella en paella en aquesta època, us ho posem molt fàcil, amb el fumet de peix concentrat o amb el sofregit negre tradició, un producte ready per usar elaborat amb cebes seleccionades per la seva textura i dolçor, tallades en juliana i reduïdes a foc lent unes 15h fins a aconseguir un producte molt concentrat, amb un característic color fosc i un sabor potent, tan apreciat en la tradicional cuina mediterrània.

 

I per tancar un àpat amb el millor sabor de boca, res com els gelats o els postres gelats! Destaquem aquest mes les tartes gelades de galeta i caramel, de crema i whisky, de caputxino o de nata i xocolata. També la fruita en almívar, ideal pels menús, o la banda de maduixes i pistatxo o el semifred chisfrut, irresistibles! Sense oblidar-nos del coco o de la llimona gelada, del mini crocant o del sablé de llimona i merenga o de xocolata i caramel.

 

I aquest mes no et perdis els cruixents de xocolata, ideals per terminar l’àpat de la manera més dolça. Pots escollir entre el de xocolata blanca amb cor líquid de maracujà o el de xocolata amb llet amb cor de crema i canyella.

 

El toc de gràcia el posem amb els mojitos, són exclusius de la marca! De pinya colada, de maduixa o el clàssic. T’oferim bases concentrades per a la realització d’aquests cocktails, fetes amb ingredients 100% naturals.