Propostes bones, barates i sanes

La dita diu que allò que és bo, si es breu, dues vegades més bo. A Geland, però, pensem que hi ha una forma de millorar-ho: oferint-vos producte bo, al millor preu! Perquè allò que és bo, si és barat, és excepcional. I encara anem més enllà: entre el nostre ampli catàleg de productes també trobem moltes propostes saludables, sempre amb el propòsit d'ajudar a restauradors a satisfer les necessitats dels seus clients i d'acord amb la tendència per la healthy food instaurada actualment al món de la gastronomia.

 

En aquest sentit, avui ens agradaria destacar uns d'aquells bàsics que no poden faltar a cap cuina, sobretot a la cuina professional: l'oli d'oliva verge extra. No només aporta un sabor excepcional als nostres plats, també comporta nombrosos beneficis per a la salut d'aquells que ho consumeixen, sent l'aliat perfecte a l'hora de mantenir-nos sans i forts. I és que el AOVE conté nombrosos nutrients essencials, flavonoides, àcid oleic, greixos saludables, antioxidants, etc., fet que ens ajuda a enfortir el nostre sistema immunològic i a combatre l'envelliment cel·lular i malalties cardiovasculars, entre d'altres beneficis.

 

Però tornem al més important: el sabor. Per alguna raó també se'l coneix com l'or líquid de la cuina! La bona notícia, a més, és que demà trobareu el nostre Oli d'Oliva Verge Extra en oferta, te la perdràs? Us recordem, a més, que també demà, i només a través de les nostres xarxes socials, podreu conèixer quin producte de peix fresc tenim en promoció. Només demà! Ja no hi ha excusa per no seguir a Geland a Facebook, Twitter i Instagram. Estigueu atents!