Octubre ple de sabor, novetats i productes de temporada

Ja disponible el nou catàleg mensual de Friolisa Pomona Iberia, amb promocions irrepeteibles que no pots perdre’t

Estrenem la nova estació de l’any amb la major varietat de productes per a hostaleria i també amb la millor qualitat, com no podria ser d’altra manera. Diem adéu a les sopes fredes i als plats més lleugers típics de l’estiu i donem la benvinguda als plats de cullera, els quals començaran a venir-nos de gust tan bon punt la calor doni els últims espeternecs.

 

Donem la benvinguda també als productes de temporada, entre els quals destaquen les setes i algunes verdures com la carbassa, l’albergínia, el carbassó, el bròquil, les bledes o les carxofes. Amb què podem cuinar-les? Us animem a fer un cop d’ull als nostres especials d’octubre per tal de trobar inspiració, començant el repàs per l’”Especial carn de caça”, amb productes com la cinta de llom de cérvol, la carn al buit de cérvol i senglar, la llebre pelada, el xuleter o la cama de cérvol i el filet de senglar. També destaquem novetats com la botifarra de porc sense gluten, els nous formats de jamoncitos de pit d’indi, la paletilla de conill pelada o la vedella estofat extra.

 

A la secció amb sabor a mar ens guanyen aquest mes les gambes pelades, ¡nou format! Així com els nous talls del lluç, el llom d’halibut o la rodanxa de salmó salar. No et perdis tampoc el preparat de paella de marisc (making happy chefs!).

 

Per posar-te les coses fàcils a la cuina, fes-te amb els nostres caldos qualitat extra, de pollastre, carn, verdures o peix i no t’oblidis de l’oli d’alt rendiment Geland. Si als teus clients els hi agrada el formatge, apunta aquest mes el Grana Padano, el formatge blau alemany, el formatge Boffart o l’Emmental ratllat.

 

Tornem als productes de temporada per parlar-te de la tòfona negra, el teu nou as a la màniga, xef; enriqueix amb aquest aroma la carn crua (carpaccio), els entremesos, els ous, els filets de carn o fins i tot les amanides o les patates braves.

 

I et fem la vida més fàcil també amb un amplíssim assortiment de canelons per fer més variats els teus menús (de carn guisada, de carrillera de vedella amb Idiazábal, de brandada de bacallà i all escalivat, d’hummus i albergínia, d’espinacs i pinyons, de confit d’ànec i foie, de ceps...). I també amb la xapata especial hostaleria o el panet Frankfurt Instant, descongelar i llestos!

 

A l’apartat postres, tria la teva “torrija”! Perquè t’oferim el brioix “torrija” i els millors ingredients per acompanyar -lo (gelats, sirops). Per tancar amb bon gust de boca, res com els productes d’Atrian Bakers, entre els quals destaquem aquest mes la trena bombó, el mini croissant cocoa o la red velvet o el pastís tentació en porcions.