No prepararàs una coca més bona, fàcil i ràpida

Coques de Sant Joan INSTANT: Descongelar i llestos

L’olor de petards. Les rialles de la canalla saltant entre bengales i bombetes. Els altaveus que ja sonen a estiu. El cava ben fresquet i la coca de llardons a taula. L’estampa? La de la revetlla de Sant Joan, i és clar. Com ens agrada aquesta festa!

 

Perquè Sant Joan anuncia la prometedora arribada d’una època amb gust de dies de platja, de matins de no ficar el despertador, de tardes de sol a la terrassa... D’acord, encara queden setmanes per començar a gaudir de les vacances, però bé, ja podem anar somiant-les oi? I a celebrar-les, per descomptat. Com? De la mà de la revetlla més popular a Catalunya i de les seves típiques coques, unes postres associades a la festivitat les quals no poden faltar aquests dies al teu restaurant.

 

Perquè els teus clients agrairan si els reps amb un tros de coca o els ajudes a tancar un àpat amb bon sabor de boca. I no fa falta que t’atabalis preparant-les o t’arruïnis amb elles, tenim la solució! Les nostres coques de Sant Joan INSTANT: només cal descongelar-les!

 

I és que les coques del nostre catàleg són instantànies: es descongelen i ja estan preparades. Aquest procés permet que el producte conservi tota la seva qualitat i les seves propietats fins el moment just en què es consum. Són l’opció ideal! Les tenim de brioix de crema, de brioix de pinyons, de brioix de fruita o amb llardons. Quina és la teva preferida? I la dels teus clients?

 

Les postres ideals per allargar la sobretaula de la revetlla de Sant Joan. Demana-les ja! UNITATS LIMITADES!