Ja tenim nou catàleg! Canelons XL, bacallà i molt més

El nostre catàleg d'abril ve carregat d'ofertes i novetats per llepar-se'n els dits!

’abril ja ha arribat i amb ell arriba una nova edició del nostre catàleg mensual. Les temperatures han pujat, els dies són més llargs i les ganes de sortir de casa augmenten. A més, és temps de quaresma, és a dir, és temps de bacallà i al catàleg de Geland trobaràs grans ofertes de bacallà d’Islàndia, el més bo i el més natural sense additius. Trobaràs diferents talls per a què preparis infinitat de receptes, molt apropiades per aquesta època de l’any.

 

Però no només trobaràs les millors ofertes del mar. També trobaràs una amplia gamma de peces de carn per satisfer tots els paladars: pollastre, vedella, be i fins i tot fetges d’ànec al buit perfectes per totes les teves creacions.

 

Les pàgines centrals del nostre catàleg estan dedicades als nostres nouvinguts, els canelons XL. Aquest mes hem preparat delicioses i sucoses receptes per servir fredes, com l’original caneló de be i mostassa, el de pop i algues, el de gambons i algues o el d’hummus embolicat en albergínia. Delicioses! També trobaràs propostes per servir calentes, com la de ceps; espinacs, panses pinyons i formatge blau; galta de vedella amb idiazàbal, o de brandada de bacallà i all escalivat.


A més, aquest mes et portem la millor selecció d’ingredients i guarnicions, com la infal·lible escalivada, i deliciosos postres llestos per servir.

 

I això no és tot: no et perdis la nostra recepta de brownie, que deixarà a tots els teus comensals bocabadats, no la nostra ofertassa en pizzes. Només aquest mes les nostres pizzes estan al 2x1! Pizzes fetes a mà, amb productes de qualitat i proximitat, amb bases fermentades 24 hores, salsa de tomàquet italiana i formatge mozzarel·la al 100%. Els teus comensals es lleparan els dits.

 

Fulleja el nostre catàleg i fes la teva comanda. No et defraudarem!