Hola febrer! Ja disponible el catàleg de productes d’aquest mes

Amb un especial Porc Blanc, novetats com el centre de lluç procedent del Cabo o els calçots en tempura i una promoció 2+1 gratis en la secció de pasta

Semblava que el mes al qual més ens costa fer front de l’any no acabaria mai... però ara sí que sí, ja està aquí febrer! I així donem pas a un mes més curt, amb dies de fred, però que també porta novetats importants en el nostre catàleg i ofertes que no et pots perdre. Preparat per conèixer tot el que Geland t’oferirà aquests dies?

 

Engeguem el repàs des de la secció de peix i mariscos, on trobem una important novetat: el centre de lluç del Cabo a/pell, un producte que sumem a les nostres files, amb procedència de Sud-Àfrica i que arriba preparat en tall noble per tal de mantenir la naturalesa original del producte. Sense additius, sense espines, sense injecció però amb tot el sabor; 100% lliure de paràsits i anisaquis, garantit. Tot són avantatges!

 

Està pensat, de fet, per i per a professionals del món de la hostaleria: presentació, format, pes... tot ideat per accelerar i rendibilitzar el temps del professional de la cuina, minimitzar els minvaments i reduir l’espai al magatzem. Ideal també pel seu format en porcions indivisuals, fet que garanteix la comoditat i facilita introduir-lo en els menús. Peces embolicades de manera individual per a la seva perfecta protecció, emmagatzemades en caixes petites (de 5kg i 40 peces aproximadament) i amb un gramatge controlat que facilitarà que les racions siguin molt similars.

 

I d’una novetat saltem a un especial, el que dedica el nostre catàleg de febrer a les peces de porc blanc. Parlem de talls nobles nous, en format de caixes petites, adequades pels menús diaris; faciliten la tasca diària dels professionals de la restauració i inclouen productes com la pluma de porc blanc, la presa, el xurrasco de rellom, el secret o la punta de costella carnuda. De la millor qualitat i al millor preu, fes una ullada!

 

I com febrer és sinònim de calçots, no fallem al respecte! Nou producte a la vista! Es tracta dels calçots en tempura, un producte de temporada que no pot faltar aquestes setmanes al teu restaurant. Pensats per ser cuinats en fregidora, forn o paella, són molt versàtils i estan ideats amb el propòsit de ser menys oliosos i més sans. Als teus clients els hi encantarà poder tastar-los!

 

També tenim novetats a la secció de pa, amb el bocatín multicereals i el pa cristalia Ancien, boníssims! I recorda que si necessites assessorament en aquest camp, els nostres especialistes estaran encantats d’oferirte-la. Tan encantats com estem nosaltres d’anunciar que tenim promoció 2+1 en la secció de pasta: per la compra de 2 caixes d’espagueti de tinta de cefalòpode, de raviolis de formatge de cabra i ceba caramelitzada o de lasanya parmiggiana... una caixa de tagliatelle d’ou de regal!

 

I tan encantats com estaran els teus clients de saber que dues postres com són el pastís de formatge o el volcà de xocolata estan aquest mes a un súper preu, inclou-les a la teva comanda! Revisa aquesta i altres ofertes mirant les pàgines del catàleg de febrer, no te’l pots perdre!