Especial productes de temporada

El nou catàleg d'octubre arriba amb sabor tardorenc

Aquest any la tardor no ens ha enxampat per sorpresa. Encara no han arribat les pluges, ni el vent, ni el fred, però nosaltres ja donem la benvinguda a octubre amb un nou catàleg especialment protagonitzat pels productes de temporada.

Els aliments frescos i poc elaborats encara vénen de gust, però és el moment de servir a les nostres taules productes propis de l'estació de l'any que acaba d'entrar: barreja de bolets amb ceps, varietats de barreja silvestre, múrgoles, rossinyols, shitake, tòfona negra o trompeta negra. Aquests són alguns dels aliments que us proposem per al nou catàleg d'octubre.

Aquest mes tampoc faltaran les promocions especials i les novetats en el nostre ampli ventall de productes. En el capítol de peixos i carns, trobareu en oferta el llom de peix espasa o l'espatlla de xai. Així mateix d'altres interessants, com el calamar patagònic o la carn de senglar.

Seguim fent el treball fàcil als nostres xefs amb productes com les verdures en tempura, aquest mes en promoció, anelles a la romana o paletes de porc sense gluten, per satisfer la diversitat dels nostres clients. Les verdures en conserva, cortesia del Cabezón, també estan a la vostra disposició, més encara després d'estrenar fa poc la nova gamma a temperatura ambient.

No ens oblidem, i vosaltres tampoc hauríeu, de les postres com el volcà de xocolata o la llet fregida. Tampoc de la quantitat de pastissos per porcions que us oferim: tiramisú, crema catalana, torró, cafè, formatge i llimona, o xocolata i taronja...

 

Benvinguts a octubre, un mes més on Geland només treballa per assortir de possibilitats d’èxit als seus clients.