Especial #DillunsDeCalamar a Geland

3 receptes que ompliran els teus dilluns de sabor a mar

Continuem un cop més fent honor a allò de #makinghappychefs, el nostre lema, en aquesta ocasió amb un especial #dillunsdecalamar amb el qual volem que els vostres dilluns tinguin sabor a mar.

 

Us fem feliços, d’una banda, oferint-vos un súper producte, tal com el calamar Boston nº5 SeaFreeze (8/12cm), a un súper preu! Però només durant aquestes setmanes i fins a esgotar existències, així que convé afanyar-se. Fes la teva comanda ara!

 

I no ens parem aquí, no, també et donem algunes idees perquè li treguis tot el profit possible a aquest producte. Com? Doncs amb tres receptes amb les quals podreu conquistar els paladars dels clients del vostre restaurant. Ideals, a més, per als menús d’estiu.

 

Pren nota, a continuació:

 

Amanida fresh&hot de calamars

 

No té gaire misteri, però això no la fa menys interessant. Cuina els calamars a la planxa amb un rajolí d’oli d’oliva i una mica d’all picadeta, deixa reposar. Un cop s’hagi tret l’escalfor, talla el calamar en trossos petits i afegeix-lo a una picada de tomàquets cherry, olives negres, poma verda laminada i bitxo. Per amanir, una vinagreta de mostassa ben freda. ¡Boníssima! Una amanida picant, dolça i àcida a la vegada, amb un contrast de sabors brutal, l’has de provar!

 

Calamars al brandy

 

Comencem trossejant els calamars en rodanxes, així com també les potes i els alerons, i pelem l’all i la ceba en làmines molt primetes. Sofregim tot juntament amb tomàquet trossejat i una fulla de llorer. Fiquem sal i pebre i incorporem el brandy fins que es confiti tot, a foc suau. Acompanyem amb una maionesa d’ou, oli de gira-sol, suc de llimona o llima i pimentón picant (al gust).

 

Calamars a la soia

 

Macerem el calamar en salsa de soia, amb el sucre i el gingebre; deixem reposar dins la nevera unes hores. D’altra banda, fregim les ametlles i reservem i sofregim també la ceba, els pebrots, el carbassó i les pastanagues i afegim caldo de pollastre. A la mescla, a foc suau, acabarem sumant també el calamar macerat i les ametlles. Quan estigui tot cuinat, servim amb una cullerada de llavors de sèsam.