Dijous i divendres Sant: 3 motius per no menjar carn

Creients o no, dóna’ls-hi als teus clients raons per escollir peix aquesta setmana

En moltes llars se segueix la tradició de no menjar carn en alguns dies assenyalats de la Setmana Santa. Ja sigui per motius religiosos o bé més per costum que per altra cosa, el cas és que el dijous i el divendres sant acostuma a cuinar-se peix i no tant carn. De la mateixa forma, en alguns restaurants se secunda el manament a l’hora d’elaborar els menús en aquests dies.

 

Siguin creients o no, a Geland volem que doneu als vostres clients, aquesta Setmana Santa, 3 motius per no menjar carn... I ho fem destacant 3 magnífics productes! De la gamma peix, com no podria ser d’una altra forma, i també de la nostra secció de V gamma, amb una referència feta amb base de verdures. Pareu atenció!

 

D’una banda, el salmó, un dels peixos més apreciats pel seu increïble sabor, pel seu valor nutricional i també per la seva versatilitat a la cuina. Tenim moltíssimes opcions, consulta-les!

 

D’altra, un plat italià la popularitat del qual ha anat creixent en els últims anys, el carpaccio, que s’ha reversionat de diverses formes amb el pas del temps, substituint-se la carn per altres ingredients. A Geland en trobeu de pop, de gambes, de bacallà, de salmó, de tonyina...

 

I en tercer lloc, us animem amb els nostres elaborats, per posar-vos les coses encara més fàcils a la cuina. Què us semblen uns canelons d’espinacs, passes, pinyons i formatge blau? Deliciosos! Descobreix quins altres productes de V Gama conquistaran els teus comensals.