Continuem making happy chefs! Catàleg de setembre, ja disponible!

No et perdis les novetats en gambes, les peces tècniques de vedella, el pollastre halal i més!

S’acostuma a dir que setembre és un mes de començaments, d’iniciar nous projectes. Tornem a l’oficina, reprenem les classes, ens apuntem al gimnàs o a classes de cuina o ens posem de nou les piles amb l’anglès. Sigui com sigui, i comencis o no projectes nous, a Friolisa Pomona Iberia sí que donem la benvinguda a aquest nou mes amb energies renovades; això sí, sempre mantenint el nostre compromís de facilitar-vos el vostre dia a dia a les cuines dels vostres restaurants.

 

I setembre també arriba de la mà d’un nou fulletó, amb promocions i ofertes en productes seleccionats i amb la millor selecció de propostes. Sense oblidar-nos de les novetats! Entre aquestes destaquen, per exemple, els nous llagostins: llagostí Black Tiger i cola de llagostí Black Tiger. Afegim també el nou filet de fogonero a/pell al punt de sal.

 

Passem pàgina fins arribar a l’apartat de carns, on trobem un especial “peces tècniques” que inclou llom alt de vedella, llom baix de vedella sense ós, cube roll, ‘entrama’ de vedella pack 2uds, bistec de vedella país, xuleter i filet de vedella. ¡No te’ls pots perdre! Tampoc la millor selecció de carn fresca, especial pollastre groc halal o el conillo trossejat especial “ajillo”.

 

Destaca també aquest mes l’especial focaccias, una proposta que no pot faltar a la carta del vostres restaurants; i la cuina, no prescindiu de les salses més clàssiques, format XXL, com ara la salsa Cèsar, la salsa BBQ, la salsa d’allioli o la salsa romesco, ideal per acompanyar les verdures rostides.

 

També de big size aquest setembre us oferim alguns dels postres més demanats: les natilles de vainilla o els iogurts natural i grec. I continuem amb els més golafres amb els croissants b-ready instant, de crema i xocolata i molt fàcils de preparar, i amb els dolços ok i ok cacau, perfectes per oferir amb el cafè de bon matí.

 

Tanquem el repàs al nou fulletó animant-vos a fer una ullada a totes les nostres varietats de pasta i als productes Krissia, els quals us posaran la vida molt més fàcil a l’hora de preparar els millors plats.