“Como nos gusta… ¡la barbecué!

Especial productes de barbacoa al nostre catàleg de juliol

El francès Georgie Dann ens ho canta fins a la sacietat quan arriba l’estiu però, per més que ens avorreixi el popular i pesat hit, cal dir que tampoc és que li falti raó... com ens agraden les “barbecué”!

 

I tot i que molt concebem la barbacoa com quelcom casolà, com un d’aquests plans-excusa-perfecta per reunir-nos amb els amics i la família, la veritat és que en altres ambients també hi pot triomfar, estem convençuts. Qui és capaç de dir que no a un bon pollastre a la graella o a unes broquetes de carn i verdures a la brasa? Perquè al nostre restaurant preferit... també ens encanta gaudir d’una BBQ, i és clar!

 

Partint d’això, aquest mes a Geland ens marquem un “Especial Barbacoa”; consisteix en oferir-vos un bon grapat de productes ideals per a ser cuinats en una barbacoa, i a un preu irresistible! I en tenim per a tots els gustos, a més: costelles medianes de xai nacional, xurrasco de vedella, costelles de porc, botifarres i salsitxes extra fresques, xistorres i xoriços, morcilla de ceba, broquetes de pollastre i verdures adobades i fins i tot conill o magret d’ànec fresc extra.

 

Ja se t’ha fet la boca aigua? Doncs espera, perquè en tenim més. Per als pescatarians i vegetarians també tenim sardines de qualitat superior (congelades vives, absència de setino), gambes, burgers vegetals, verdures i més. Aquí, qui no menja, és perquè no vol!

 

I per a acompanyar els productes de barbacoa, el xef Geland recomana un bon gazpatxo fresquet (a un preu insuperable aquest mes i de recepta artesana) o una bona amanida per refrescar el paladar.

 

I a tu, et ve de gust una barbacoa? Fes una ullada al nostre catàleg de juliol!