Avança’t al Nadal!

Filet de vedella “Danish Crown”, a un súper preu!

Hi ha per ventura un millor regal de Nadal que aquest? No! Perquè a Geland posem en marxa una promoció especial amb el filet de vedella “Danish Crown”, un producte d’altíssima qualitat el qual, durant algunes setmanes, estarà en promoció!

 

És la forma en com ens avancem nosaltres al Nadal. Perquè tot i que la tardor encara dóna els últims espertenecs i que ens queden al menys un parell de setmanes per veure els llums de Nadal als carrer i els torrons a taula, la brisa festiva ja es comença a respirar.

 

Té fins i tot nom propi, i no ens estranya. La “Danish Crown” és una carn molt especial! I què fa que sigui tan singular i apreciada a tot el món? Doncs la seva singularitat, precisament, la trobem al seu alt nivell de marmoreig, o sigui la grassa infiltrada, fet que li atorga una textura i consistència úniques.

 

No creus que pot ser el plat estrella durant les festes al teu restaurant? Qualitat i preu es donen la mà i per això ara trobes les referències 34431 i 43330 d’aquesta carn de vedella a 17,60€/kg. Inigualable!

 

Però no t’adormis! La promoció és vàlida fins a exhaurir existències. Suma-la a la teva comanda Geland!